Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından
- Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman:"Biz bugün maçı ikinci çeyrek kaybettik. Benchten gelen oyuncular oyun direncimizi ve savunmamızı düşürdü"- Zalgiris Başantrenörü Sarunas Jasikevicius:"İyi bir basketbol oynayarak kazandık"


İSTANBUL (AA) - Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 2. haftasında sahasında Litvanya ekibi Zalgiris'e 93-79 yenilen Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, ikinci çeyrekte çok kötü oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, "Biz bugün maçı ikinci çeyrekte kaybettik. Benchten gelen oyuncular oyun direncimizi ve savunmamızı düşürdü. Bu sürede Zalgiris iyi bir oyun sergiledi ve hücum ribauntlarını aldılar. Maçın son çeyreğinde enerjimizi ortaya koyduk ama THY Avrupa Ligi seviyesinde maçın sonuna kadar iyi oynamanız ve yeterince mücadele etmeniz gerekiyor." diye konuştu.

Zalgiris Başantrenörü Sarunas Jasikevicius ise iyi bir oyun ortaya koyarak kazandıklarını dile getirdi.

Kazandıkları için mutlu olduklarını aktaran Jasikevicius, şu ifadeleri kullandı:

"İyi bir basketbol oynayarak kazandık. İkinci ve üçüncü çeyrekte iyi oyun sergiledik. Yapmak istediğimiz şeyleri yaptık. Disiplinli oynadık. Bu da bize galibiyeti getirdi. Dördüncü çeyrekte defansta hatalar yaptık ve oyunu kontrol edebilecek oyuncuyu bulmakta zorlandık. Genel itibarıyla iyi bir maç çıkardık."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.