Batı Akdeniz için buzlanma ve don uyarısı

Batı Akdeniz için buzlanma ve don uyarısı
ANTALYA (AA) - Batı Akdeniz'in sahil kesimlerde hafif, iç kesimlerde orta kuvvette, yer yer kuvvetli, buzlanma ve don görüleceği uyarısında bulunuldu.Meteoroloji...

ANTALYA (AA) - Batı Akdeniz'in sahil kesimlerde hafif, iç kesimlerde orta kuvvette, yer yer kuvvetli, buzlanma ve don görüleceği uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugünden başlayarak yarın saat 06.00'ya kadar bölgede hava parçalı bulutlu, Antalya'nın doğu ilçeleri, Göller yöresi yer yer yağışlı geçecek. Yağışların, sahil kesimlerde sağanak, iç kesimlerde kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin yaşanmayacağı bölgede, rüzgarın kuzey yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Sahil kesimlerde hafif, iç kesimlerde orta kuvvette, yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı görülecek.

Denizlerde ise rüzgarın kuzey ve batı yönlerden 3 ila 5 kuvvetinde esmesi, Antalya Körfezi'nde yer yer sağanağın etkili olması bekleniyor.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.