Batı Akdeniz'de "kuvvetli yağış ve fırtına" uyarısı

Batı Akdeniz'de "kuvvetli yağış ve fırtına" uyarısı
Göller Yöresi, Muğla ile Antalya'nın bazı ilçelerinde kuvvetli yağış, Akdeniz'de fırtına bekleniyor

ANTALYA (AA) - Batı Akdeniz için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısında bulunuldu.
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Batı Akdeniz'de parçalı çok bulutlu, zaman zaman kuvvetli olmak üzere aralıklı, gök gürültülü sağanak bekleniyor.
Yağışlar, akşam ilk saatlerde Göller Yöresi'nde, gece saatlerinde Muğla'nın Datça, Bodrum, Milas, yarın öğleden sonra Antalya'nın Alanya, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerinde kuvvetli olacak.
Hava sıcaklığı bölgede 2 ila 4 derece azalacak. Rüzgar, güney, batı yönlerden orta, iç kesimlerde kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esecek. Rüzgarın, Antalya'nın İbradı, Akseki, Gündoğmuş ilçeleri civarlarında akşam saatlerinde kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor.
Denizlerde ise rüzgar, yarın öğleden sonra Demre-Kumluca arasında fırtına şeklinde esecek. Dalga yüksekliğinin 4 metreye kadar çıkabileceği belirtilen açıklamada, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.