Batı Şeria'da Çatışma

Batı Şeria'da Çatışma
Cenin'deki çatışmada Filistinli bir genç şehit oldu

CENİN (AA) - Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentinde Filistinli bir gencin İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu şehit olduğu bildirildi.

Filistin haber ajansı WAFA, Cenin'in batısındaki Vadi Birkin bölgesinde İsrail askerleri ile Filistinliler arasında çıkan çatışmada 22 yaşındaki Filistinli Ahmed Nasr Cerrar'ın şehit edildiği bilgisini paylaştı. Filistin Sağlık Bakanlığı da bir Filistinlinin şehit olduğu bilgisini doğruladı ancak konuyla ilgili ayrıntılı bilgi vermedi.

Görgü tanıkları ise İsrail askerlerinin, şehit edilen Cerrar'ın Vadi Birkin'deki evini buldozerlerle ablukaya aldığını, bölgeyi giriş çıkışlara kapattığını ve bölgeden zaman zaman silah yükseldiğini aktardı.

İsrail polisinden daha önce yapılan açıklamada, İsrail güçleri ile Filistinliler arasında Cenin'de çıkan çatışmada yaralananlar olduğu bildirilmiş ancak çatışmanın nedenine değinilmemişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.