Bayburt'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı

Bayburt'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı
BAYBURT (AA) - Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Şehit Bayburt Belediye...

BAYBURT (AA) - Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında Şehit Bayburt Belediye Başkanı Hafız Süleyman Efendi, Ulu Cami bahçesinde bulunan kabri başında anıldı.

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Yusuf Diker, Hafız Süleyman Efendi'nin kabrine çiçek bıraktı.

Bayburt Müftülüğü görevlilerince okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından İl Müftüsü Hasan Başoğlu dua etti.

Daha sonra ise 9. Piyade Tümen Komutanı Miralay Sabri Bey'in Kaleardı Mahallesi'nde bulunan kabri ziyaret edildi. Burada Vali Epcim, Başkan Pekmezci ve Albay Diker kabre çiçek bıraktı.

Okunan Kur'an-ı Kerim ve duanın ardından etkinlik sona erdi.

Etkinliklere Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.