Bedensel engelli okçular Ankara'da çalışıyor

Bedensel engelli okçular Ankara'da çalışıyor
- Bedensel Engelli Okçuluk Milli Takımı Teknik Direktörü Üstün:"Şu ana kadar 5 sporcumuz Rio 2016'ya katılım hakkı elde etti. Bu sayıyı 9'a yükseltmeyi hedefliyoruz"


ANKARA (AA) - Bedensel Engelli Okçuluk Milli Takımı, 2016 Rio Paralimpik Oyunları'na kota veren şampiyona öncesi Ankara'da kampa girdi.

Akyurt'ta bulunan bir otelde çalışmalarını devam ettiren milli okçular, 11-21 Haziran tarihlerinde Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek kota yarışmasında mücadele edecek. Hazırlık kampı, 22 Mayıs Pazar günü sona erecek.

Teknik direktörler Nejat Üstün, İzzet Avcı ve antrenörler Özcan Ediz, Hasan Basri yönetiminde gerçekleştirilen kampta şu sporcular yer alıyor:

Doğan Hancı, Murat Turan, Eray Kapıcı, Burcu Dağ, Naci Yenier, Ömer Aşık, Abdullah Yorulmaz, Sadık Savaş, Oğuzhan Polat, Metin Yiğitbaş, Hatice Bayar, Nurdan Öztürk.

Kampta ayrıca katılmaya hak kazandıkları Rio 2016 için çalışmalarını sürdüren Erdoğan Aycan, Bülent Korkmaz, Handan Biroğlu, Merve Nur Eroğlu ve Zehra Özbey Torun da bulunuyor.

Teknik direktör Nejat Üstün, kampa ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Çalışmalarımız iyi gidiyor. Şu ana kadar 5 sporcumuz Rio 2016'ya katılım hakkı elde etti. Bu sayıyı 9'a yükseltmeyi hedefliyoruz. Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek kota mücadelesinde bunu başarmak istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.