Bedensel engelli yüzücünün "resepsiyon" mutluluğu

Bedensel engelli yüzücünün "resepsiyon" mutluluğu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla verdiği resepsiyona katılan Üstün: - "Resepsiyonda, Erdoğan'la sohbet etme fırsatı buldum. Hedefimin ülkemi uluslararası arenada temsil etmek olduğunu belirttim"

EDİRNE (AA) - Bedensel engelli yüzücü Özge Üstün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla verdiği resepsiyona katılmanın mutluluğunu yaşıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla verilen resepsiyona, engelli yüzücü Özge Üstün de katıldı.

Bedensel engelliler arasında düzenlenen yarışmalarda 8 kez il birincisi, 19 defa da Türkiye şampiyonluğu bulunan Üstün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la sohbet etme fırsatı bulduğunu söyledi.

Resepsiyona davet edildiği için mutluluk duyduğunu anlatan Üstün, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne annemle gittik. Cumhurbaşkanımız bana hangi branş ile ilgilendiğimi sordu. Ben de kendisine yüzücü olduğumu ve Türkiye'de birçok birinciliğim olduğunu söyledim. Hedefimin ülkemi uluslararası arenada temsil etmek olduğunu belirttim. Kurbağalama stilinde Avrupa sınırını geçtiğimi de anlattım, Cumhurbaşkanımız da beni başarılarımdan dolayı tebrik etti ve kadınlar günümü kutladı.

Cumhurbaşkanımıza yazdığım mektubu da ilettim. Mektubumda kendi çabamla bir yerlere geldiğimi anlattım, destek istedim. Eğer bana yardım edilirse ülkeme daha çok madalya getireceğimi belirttim."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.