Bedensel Engellilere Tika Destekli Turnuva

Bedensel Engellilere Tika Destekli Turnuva
- Bedensel Engelliler Boccia Milli Takımı, TİKA'nın desteğiyle Azerbaycan'da uluslararası turnuvaya katılacak


ANKARA (AA) - Bedensel Engelliler Boccia Milli Takımı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA) desteğiyle Azerbaycan'da uluslararası bir turnuvaya katılacak.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonundan (TBESF) yapılan açıklamaya göre, 26 Aralık'ta başlayıp 3 Ocak 2018'de sona erecek turnuva, başkent Bakü'de yapılacak.

TBESF Başkanı Arif Ümit Uztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TİKA'nın Türki Cumhuriyetler'de yapılan bu tür organizasyonlarda finansal destek sağladığını belirterek, "İki ülke arasında bu tür ortak organizasyonlar oluyor. Azerbaycan'da diğer branşlarla ilgili de destekli projelerimiz, işbirliklerimiz olacak. Onların bizden iyi olduğu, bizim onlardan iyi olduğumuz branşlarda birbirimize destek olacağız." dedi.

Uluslararası Boccia Turnuvası'na katılacak Milli Takım'da, Birkan Duha Erdal, Gökhan Şahbaz, Tolga Arslanmirza, Mustafa Çetin, Emre Vural, Çağatay Çakır forma giyecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.