Bektaş; “İstanbul seçimlerinde demokrasimiz ve Cumhuriyetimiz kazandı.

Bektaş; “İstanbul seçimlerinde demokrasimiz ve Cumhuriyetimiz kazandı.
CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, 24 Haziran’da yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı seçimini Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’nun yeniden kazanması üzerine basın toplantısı düzenledi

24 Haziran’da yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı seçimini Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’nun yeniden kazanması üzerine bir değerlendirme toplantısı düzenleyen CHP Konya il Başkanı Barış Bektaş, seçimin Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasından dolayı mutlu olduklarını ve bu seçimlerde demokrasimiz ve cumhuriyetimizin kazandığını söyledi.
İl Başkanlığında düzenlenen Değerlendirme toplantısına CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, CHP Konya eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt, il kadın kolları, gençlik kollarıyla ilçe başkanlarıyla partililer katıldı.
İstanbul’daki seçimleri kazanan Ekrem İmamoğlu’nu kutlayan Bektaş, “Ekrem İmamoğlu ayrılığı, bölücülüğü bir tarafa bırakarak başarılı oldu. Kazanmasından dolayı kendisini kutluyorum. Bu başarının mimarı İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu’dur. Kadın iradesini ve disiplinini sahaya yansıttı. 200 bin kişilik bu kadroyu da tebrik ediyorum. Bu isimsiz kahramanlarımızı tarih hep hatırlayacaktır.”
KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN SU VE ULAŞIMDA İNDİRİM TALEBİ
Barış Bektaş, Büyükşehir Belediyesinden su ve ulaşımda indirim talep ederek, “Konya’da halkımızın yüzde 70 oyunu alan bir belediyemiz var. Artık şeffaflığın geliştirilmesi ve halkımıza hizmet etme zorunluluğu vardır. Yedi tane meclis üyemiz var. Büyükşehir Belediyesine bir soru önergesi verdiler. Şehrimizdeki su fiyatlarının indirilmesi, hane sayısına göre su indiriminin derecelendirilmesiyle, toplu ulaşımda indirim talep ettik. Yine toplu ulaşımda öğrencilerimiz için aylık el kart abonman bedelinin 40 TL yapılmasını talep ettik. Şehrimizdeki otopark ücretlerin kaldırılmasını istedik. Çünkü bunların hepsi CHP’li belediyelerde uygulanıyor. İstanbul seçimini bahane ederek ertelediler. Bunun takipçisi olacağız. Artık Konya Büyükşehir Belediyesinde şeffaflık ve denetlenebilir ve halka hesap verebilirlik dönemi başlamalıdır” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.