Belediye Başkanının evinin kurşunlanması

Belediye Başkanının evinin kurşunlanması
Didim Belediye Başkanı Atabay'ın evi ile belediye meclis üyesinin iş yerine ateş açtıkları iddiasıyla yakalanan ancak adli kontrol koşulu ile serbest bırakılan zanlılardan 4'ü tekrar gözaltına alınarak tutuklandı

AYDIN (AA) - Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın evi ile belediye meclis üyesi Sinan Ceyhan'ın iş yerini kurşunladığı iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılan zanlılardan 4'ü itiraz üzerine tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Didim Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 28 Mart'ta önce Didim Belediye Başkanı Atabay'ın Çamlık Mahallesi'ndeki evini, bir gün sonra da belediye meclis üyesi Ceyhan'ın İnönü Caddesi'ndeki iş yerine tabancayla ateş etikleri gerekçesiyle A.O. Ş.O. B.Ö, Y.G, A.D, O.T.O, T.D. ve Ş.Ş'yi önceki gün gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden, A.D, B.Ö. ve Y.G. savcılık tarafından, diğer şüpheliler ise tutuklanma talebiyle sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Didim Cumhuriyet Savcılığının ve şikayetçi tarafların itirazı üzerine dün yeniden gözaltına alınan zanlılardan A.O, O.T.O, T.D. ve Ş.Ş, çıkarıldığı mahkemece "silahla mala zarar vermek" suçundan tutuklanırken, Ş.O'nun da aynı suçtan arandığı bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.