Belediyeden şehit yakını ve gazilere destek

Belediyeden şehit yakını ve gazilere destek
Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde iş yeri açmak isteyen şehit yakınları ve gazilerden artık ruhsat ücreti alınmayacak- İlçe Belediye Başkanı Okay: - "Bölgemizde iş yeri açmak isteyen şehit yakınları ve gazilerimize her türlü kolaylık sağlanacak"

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Dulkadiroğlu Belediyesince başlatılan uygulamayla, ilçe sınırları içinde iş yeri açmak isteyen şehit yakınları ve gazilerden ruhsat ücreti alınmayacak.

Belediye Başkanı Necati Okay, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, vatan uğruna canını seve seve feda eden şehitlerin emanetlerine sahip çıkmanın borçları olduğunu söyledi.

Kahramanmaraşlı şehitlerin adını yaşatmak için farklı uygulamalara imza atmaya çalıştıklarını dile getiren Okay, bölgeye kazandırdıkları parklara bu amaçla anıtlar yaptıklarını belirtti.

Vatanı ve milleti için canından vazgeçerek şehadet şerbetini içen vatan evlatlarının yakınlarına ve gazilere sahip çıkmaya devam edeceklerini vurgulayan Okay, şunları kaydetti:

"Başlattığımız çalışma kapsamında, bölgemizde iş yeri açmak isteyen şehit yakınları ve gazilerimize her türlü kolaylık sağlanacak. Bundan sonraki süreçte Kahramanmaraşlı şehit yakınları ve gazilerimiz, Dulkadiroğlu Belediyesi sınırları içinde iş yeri açmak istediğinde, ruhsat ücreti alınmaması konusunda bugün itibarıyla talimat verdik."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.