Beşiktaş, Kupada Manisa Deplasmanında

Beşiktaş, Kupada Manisa Deplasmanında
- Siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş mücadelesinde yarın Grandmedical Manisaspor ile deplasmanda karşılaşacak


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında yarın Grandmedical Manisaspor'a konuk olacak.

Siyah-beyazlı takım, Grandmedical Manisaspor ile saat 21.00'de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, İstanbul'daki ilk karşılaşmada rakibini 9-0 gibi tarihi bir skorla yendi.

Siyah-beyazlı ekip, Grandmedical Manisaspor karşılaşmasıyla 7 günde 3. deplasman maçını oynayacak. 6 Aralık'ta UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'e konuk olan ve rakibini 2-1 mağlup eden Beşiktaş, dün Kayserispor ile Süper Lig mücadelesine çıktı. Ligde rakibiyle 1-1 berabere kalan siyah-beyazlılar, bu periyottaki üçüncü deplasmanında Grandmedical Manisaspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş'ta cezası biten Caner Erkin de yarınki karşılaşmada forma giyebilecek. Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan maçta hem sarı kart cezalısı durumuna düşen hem de hakeme yönelik sözlerinden dolayı 6 maç men cezası alan tecrübeli oyuncu, Grandmedical Manisaspor karşılaşmasında teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde oynayabilecek.

Son 1 haftada yoğun bir tempo içine giren siyah-beyazlı ekibin çalıştırıcısı Güneş'in, yarınki karşılaşmada yedek ağırlıklı kadroya görev vermesi bekleniyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.