Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yenen siyah-beyazlı takım, bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi Erzurum ve Tunceli'de taraftarlar tarafından coşkuyla kutlandı

ERZURUM (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yenen Beşiktaş, bitime bir hafta kala 2015-2016 sezonunun şampiyonu olması Erzurum ve Tunceli'de bulunan tarafları tarafından coşkuyla kutlandı.

Maçın ardından Yakutiye Kent Meydanı'nda toplanan taraftarlar, yağmur altında trafiğe kapatılan Cumhuriyet Caddesi üzerinden polis ekipleri eşliğinde kontrollü bir şekilde kent meydanındaki havuz başına geldi. Taraftarlar burada bulunan süs havuzuna girerek, Beşiktaş bayrağı açıp, meşaleler yaktı. Yağmurlu havada soğuk suya giren Beşiktaşlılar havuz içinde tezahüratlar yaptı.

Süs havuzunun ardından geri yönelen taraftalar, Cumhuriyet Caddesi üzerinden tekrardan Yakutiye Kent Meydanı yakınlarına gelerek, meşaleler yakıp, tezahüratlar yapıp kutlamalarına devam etti.

Kutlamalara bazı aileler de çocuklarıyla katılırken, bazı taraftarlar özçekim yaptı.

Tunceli'de de maçın bitmesinin ardından Moğultay Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bir araya gelen Beşiktaş taraftarları şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

Araçlarla şehir turu yapan Beşiktaş taraftarı, ardından Seyit Rıza Parkı'na gelerek burada bir süre daha kutlamalara devam etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.