Beşiktaş'taki Terör Saldırısı

Beşiktaş'taki Terör Saldırısı
Vodafone Park yakınında 2 yıl önce düzenlenen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Emre Horoz için, isminin verildiği okulda anma töreni düzenlendi- Törene, şehidin eşi Nazife Horoz, babaları şehit olduğunda 6 aylık olan ikiz çocukları ile katıldı

KONYA (AA) - Beşiktaş'taki Vodafone Park yakınında 10 Aralık 2016'da düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Emre Horoz için, Konya'nın Seydişehir ilçesinde adının verildiği okulda anma töreni düzenlendi.

İlçeye bağlı Kesecik Mahallesi'ndeki törende, ortaokulun öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan program katılımcılara duygulu anlar yaşattı.

Anma törenine, babaları şehit olduğunda 6 aylık olan ikizleri ile katılan şehidin eşi Nazife Horoz, "Şehit eşi olmak herkese nasip olmaz. Başım dik. Benim eşim Allah yolunda, vatan, millet aşkı ile can verdi. En temiz üniforması üstündeyken, meslek aşkı ile can verdi. Gururluyum, aslan yürekli bir adamın kızları olan Elif ve Erva'nın annesiyim. Sizler gibi, acımı yürekten paylaşan dostlarımın olduğunu bilmek bana güven veriyor." diye konuştu.

Salonda bir öğrencinin okuduğu şiir sırasında şehidin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Öğrencilerin, şehit Emre Horoz için kaleme aldıkları hatıra defteri, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan tarafından şehidin eşine hediye edildi.

Törene, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, şehidin yakınları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.