"Beyaz Kelebekler Projesi" malzeme dağıtım töreni

"Beyaz Kelebekler Projesi" malzeme dağıtım töreni
Konya Valiliği tarafından başlatılan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı tarafından da desteklenen "Beyaz Kelebekler Projesi" kapsamında, risk altındaki 500 çocuğa törenle malzeme dağıtıldı

KONYA (AA) - Konya Valiliği tarafından başlatılan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca desteklenen "Beyaz Kelebekler Projesi" kapsamında, risk altındaki 500 çocuğa malzeme dağıtım töreni yapıldı.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Selçuklu Gençlik Merkezinde yaptığı konuşmada, gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması ve spora teşvik edilmesi gerektiğini söyledi.

Bir yılın sonunda başarılı olan sporcuların açıklanacağını ifade eden Ersöz, "Başarılı olan öğrenciler lisanslı bir şekilde spor hayatlarına devam edecek. Bu başarıya katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından projeye destek veren Meram Gödene Toki Ortaokulu ile İmam Hatip Ortaokulu, Selçuklu Kazım Özenç Seçen Ortaokulu, Selçuklu Hotamışlı İmam Hatip Ortaokulu ve Karatay Toki Mustafa Çetin Ortaokulu Müdürlerine Konya Valisi Muammer Erol tarafından birer plaket verildi.

Program, öğrencilere yapılan malzeme dağıtımının ardından sona erdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.