BEYLERBEYİ ÇORBA HİZMETE AÇILDI

BEYLERBEYİ ÇORBA HİZMETE AÇILDI
Konya'nın 3. kuşak çorbacılarından Özeskiciler ailesi tarafından hizmete sunulan Beylerbeyi Çorba Salonunun açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi

Hasan Özeskiciler ve Kemalettin Denker ortaklığında hizmete açılan Beylerbeyi Çorba Salonu vatandaşın yoğun ilgisiyle açıldı. Açılış törenine; Özeskiciler ve Denker ailelerinin akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları, Lokantacılar Federasyonu Eski Genel Başkanı İsmail Sezer, Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Karamercan ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi Kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra işletme, dualarla hizmete girdi.

ET TANZİM SATIŞ YERLERİ KURULSUN

Lokantacılar Federasyonu Eski Genel Başkanı İsmail Sezer, Özeskiciler ailesinin bu işin mutfağından geldiğini belirterek, 3 kuşaktır bu işle uğraştıklarını söyledi. İşi layığı ile yaptıklarını ve alanlarında Özeskicilerin usta olduklarını ifade eden Sezer, Beylerbeyi Çorba ve sulu yemek lokantasının hayırlı kazançlar elde etmesi dileklerini ileterek, “Bizim sektörümüz, çok büyük ve geniş sektördür. Ülke olarak yaşanılan sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Nasıl ki sebze meyve fiyatı artırıldı, tanzim satış yerleri kuruldu, aynı uygulama et konusunda da gündeme getirilmelidir. Esnafın ve vatandaşın et sıkıntısı az da olsa çözüme kavuşturulmuş olur” dedi.

 

KUŞAKTAN KUŞAĞA ÇORBA USTASI BİR AİLE

 

Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Karamercan, Hasan Özeskiciler ve ailesinin çorba ustası olduklarını ve lezzet konusunda Konya'nın önde gelen ustalarından olduklarını ifade etti. Başkan Karamercan, konuşmasına şöyle devam etti: “Hasan kardeşimizin açtığı bu mekân ailelerin gelip, rahatlıkla yemeklerini yiyip, çorbalarını içecekleri bir yer. İsmail Sezer başkanımızın da dile getirdiği gibi biz lokantacılar olarak çok büyük bir sektörüz ve hizmet ağımız çok geniş. Yaşanılan sıkıntılarımızın çözüme kavuşturulması gerekiyor. Ekonomik olarak büyük sıkıntıların yaşandığı bu günlerde, yeni bir işletmenin Konya'ya kazandırılmış olması da ayrı bir önem arz ediyor. Ben, Beylerbeyi Çorba salonu nezdinde tüm lokantacı esnaf kardeşimize hayırlı işler diliyorum. Yeni açılan işletmeye hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, bereketli kazançlar diliyorum.”

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.