Beymen Club Müşterilerinin Yılbaşı Coşkusuna Ortak Oluyor

Beymen Club Müşterilerinin Yılbaşı Coşkusuna Ortak Oluyor
İSTANBUL (AA) - Beymen Club, yılbaşında sevdiklerinin hayatını renklendirmek isteyen müşterileri için ayrıcalıklı hediye seçenekleri sunuyor.Beymen...

İSTANBUL (AA) - Beymen Club, yılbaşında sevdiklerinin hayatını renklendirmek isteyen müşterileri için ayrıcalıklı hediye seçenekleri sunuyor.

Beymen Club'tan yapılan açıklamaya göre, firma, sevdiklerinin hayatını renklendirmek, kendilerini çok özel hissettirmek isteyen müşterilerine sunduğu hediye seçenekleri ile yılbaşı coşkusuna ortak oluyor.

Firmanın yılbaşı koleksiyonu kar taneleriyle süslü yastıklardan battaniyelere, ikonik kaz logosunun ön planda olduğu kupalardan dekoratif mumlara, soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi sıcak su torbalarından renkli portföy çantalara, şehir dışına kısa seyahatler için en uygun valiz ve seyahat çantalarına kadar birbirinden özel hediye seçenekleri 39 liradan başlayan fiyat alternatifleriyle müşterilerini bekliyor.

Koleksiyonda şıklığına önem verenler için sezonun gözdesi polar montlardan kareli gömleklere, desenli kazak ve trikolardan atkı ve berelere her yaş grubuna ve stile uygun hediye seçenekleri yer alıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.