Beypazarı ilçesinde hedef 30 bin fidanı toprakla buluşturmak

Beypazarı ilçesinde hedef 30 bin fidanı toprakla buluşturmak
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi, ilçenin 10 mahallesinde bulunan parklara 10 bin fidan dikecek. Hedef ise 30 bin fidanı toprakla buluşturmak.Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi, ilçenin 10 mahallesinde bulunan parklara 10 bin fidan dikecek. Hedef ise 30 bin fidanı toprakla buluşturmak.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı ilçesinin her yönüyle güzelleştirme çaba ve gayretinde olduklarını söyledi. Geçen sene sonbahar aylarında başlattıkları fidan dikiminde bugüne kadar mahallerde bulunan parklara ve yeşil alanlara 10 bin fidan diktiklerini anlatan Kaplan, şunları kaydetti:

"İlçemizin çevresini yeşillendirme projesi kapsamında şimdiye kadar 10 bin fidanı toprakla buluşturduk. Hedefimiz yeşil bir Beypazarı. Fidan dikimimiz sürüyor, Hedefimiz ilçemizin çevresine 30 bin fidan dikmek. İlçe genelinde yeşil saha ve yeşil kuşakları, kişi başına düşen metrekare bazında artırmanın çabasındayız. Beypazarı ilçesi sürdürülen çalışmalarla her geçen gün daha da güzelleşiyor."

Başkan Kaplan, ilçeye dikilen fidanların bir kısmın Beypazarı Orman Fidanlığından temin edildiğini, bir kısmının da belediyenin kendi seralarında üretildiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.