Beypazarı M.Y.O'nun yeni binası açıldı

Beypazarı M.Y.O'nun yeni binası açıldı
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu'nun (M.Y.O.) ek binası hizmete açıldı.Ankara Üniversitesi Rektörü...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu'nun (M.Y.O.) ek binası hizmete açıldı.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, hayırseverler tarafından Gazi Paşa Mahallesi'ne yaptırılan Beypazarı M.Y.O. ek binası açılış töreninde yaptığı konuşmada, binanın yapımına katkı sağlayan hayırsever iş adamlarından Şahin ve Yücel Karaoğuz, Sait Kaca, Öner Aktürk'e teşekkür etti.

Eğitimin önemine değinen İbiş, Hz. Muhammed'in, 'Bir gün ilime ayıracağınız, ilim için vereceğiniz emek, bin günlük ibadetten daha üstündür.' sözünü hatırlattı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Mustafa Kemal Atatürk'ün bir çok sözünde bilime ve eğitime vurgu yaptığını anlatan İbiş şunları kaydetti:

"Beypazarı M.Y.O. 1994'te küçük bir binada eğitime başlamış bu gün bambaşka boyuta gelmiş. Yüksek okula ek binayı yaptıran hayırseverler sözünde durdu, bizde sözümüzde durduk. Burada eğitim öğretimi daha da zenginleştirdik, 4 yeni program daha açtık. Biri bu dönemde öğrenci alamaya başlayacak, diğer bölümlerde gelecek yıldan itibaren öğrenci almaya başlayacaklar ve böylece buranın öğrenci sayısını da yükselteceğiz. Bu öğrencilerimizin daha iyi noktaya ulaşmalarını sağlamaya çalışacağız."

Törene, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı M.Y.O. Müdürü Prof. Dr. Timur Gültekin, akademisyenler, iş adamları ve davetliler katıldı.

Prof. İbiş, hayırseverlere iş adamlarına plaket verilmesinin ardından sınıf ve atölyeler gezildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.