Beypazarı'nda "Tarımsal Sulama" Bilgilendirme Toplantısı

Beypazarı'nda "Tarımsal Sulama" Bilgilendirme Toplantısı
ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce, tarımsal sulama kooperatifleri başkanlarına "tarımsal sulama" konusunda bilgilendirme...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce, tarımsal sulama kooperatifleri başkanlarına "tarımsal sulama" konusunda bilgilendirme yapıldı.

Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, ülke genelinde giderek su kaynaklarının azaldığı ve sulamada artık suyun daha verimli ve ekonomik biçimde kullanılması önerildi.

Toplantıda konuşan Tarım ve Orman İlçe Müdürü Yavuz Ekici, "Beypazarı ilçesinde bilindiği üzere tarımın her çeşit ürünü ve sebzesi yetiştiriliyor. Bizler sizlere gerek teknik gerek bilimsel yönde Beypazarı tarımının daha iyi noktalara gelmesi yönünde destek vermeye çalışıyoruz, çalışacağız da. Bilimsel olarak dünyadaki su kaynaklarının azaldığı ortaya konulurken, Beypazarı ilçesinde de yüzey suları kalmadı ve 100-200 metre arasında sondajlar yapılarak, sebzeler buradan sulanıyor."

Ekici, ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığının destekleri hakkında kooperatif başkanlarına bilgi aktardıklarını, bundan sonra da düzenli bir şekilde toplantılarda bir araya gelerek, tarıma ve üreticiye katkı sağlamak üzere bilgilendirmelerde bulunacaklarını kaydetti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.