Beyşehir'den Kısa Kısa

Beyşehir'den Kısa Kısa
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına ilçede görev yapan din görevlileri destek verdi.Özerk Diyanet...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına ilçede görev yapan din görevlileri destek verdi.

Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (DİN-BİR-SEN) Beyşehir Temsilcisi Muhamet Emin Köprü, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, toplumun tüm kesimlerine kampanyaya katılım çağrısı yaptı.

Kan bağışının önemli olduğunu ifade eden Köprü, şöyle konuştu:

"Sendika olarak Türkiye geneli başlatılmış olan Zeytin Dalı Harekatı'na destek için kan bağışı yapıyoruz. Geçmiş bin yıllık şanlı tarihimize bakıldığında Türk devletleri asla sınırlarında kendisini, mazlumları tehdit eden hiçbir ihanete, baskı ve zulme göz yummadı. Bu son Afrin hamlemizle de bu gerçeği bir kez daha dosta düşmana ilan ettik. Aziz milletimizi Afrin için kan bağışına davet ediyoruz. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Devletimizi kudretli eylesin, milletimizden inayet ve yardımını esirgemesin."

Kampanyaya, ilçedeki diğer kamu kurumlarında çalışan personel de katıldı.

- Milli sporcu Uzuner dünya şampiyonasına katılacak

Antalya'da sona eren Türkiye Büyükler ve Gençler Muay Thai Şampiyonası'nda 48 kiloda altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu olan Beyşehirli milli sporcu Nazife Uzuner, Meksika'da yapılacak dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, milli sporcuyu Türkiye şampiyonasında gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ederken, kendisiyle gurur duyduklarını aktardı.

Antrenör Resul Uzuner ise şampiyonada 6 maçı da kazanarak altın madalyaya ulaşan 25 yaşındaki milli sporcunun, elde ettiği başarıyla Meksika'da yapılacak dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandığını belirtti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.