Bitlis'te terör operasyonu

Bitlis'te terör operasyonu
Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda tespit edilen 5 sığınak ve mağarada, silah, mühimmat, yaşam ve gıda malzemeleri ele geçirildi

BİTLİS (AA) - Bitlis'te teröristlerce kullanıldığı tespit edilen 5 sığınak ve mağarada uzun namlulu silah, mühimmat, örgütsel doküman, yaşam ve gıda malzemeleri bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, Tatvan 10. Komando Tugay Komutanlığınca 21-23 Mart tarihlerinde il merkezine bağlı Bölükyazı, Ölek ve Ilıcak köylerinde "Şehit Geçici Köy Korucusu Nihat Çaprak-5" operasyonu gerçekleştirildiği belirtildi.

Operasyonda tespit edilen 5 sığınak ve mağarada, kalaşnikof marka piyade tüfeği, savunma tipi el bombası, mühimmat, örgütsel doküman, yaşam ve gıda malzemelerinin ele geçirildiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Söz konusu malzemeler cumhuriyet savcısının talimatıyla yerinde imha edilmiştir. Silah, mühimmat ve örgütsel dokümanlarla ilgili olarak balistik inceleme ve adli işlemler başlatılmıştır. Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.