Bodrum'da 10 liralık ayakkabı izdihamı

Bodrum'da 10 liralık ayakkabı izdihamı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir mağazanın yıl sonu nedeniyle bazı markaların da yer aldığı ayakkabıları 10 liradan satışa sunması izdihama neden oldu

MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde bir mağazanın yıl sonu nedeniyle 10 liradan satışa sunduğu ayakkabılardan almak isteyenler, izdihama yol açtı.
Çarşı Mahallesi'nde faaliyet gösteren ayakkabı dükkanında, sezon sonu nedeniyle bazı markaların da bulunduğu ayakkabılar 10 liradan satışa sunuldu. Kampanyayı duyan çok sayıda kişi, mağazanın önünde yoğunluk oluşturdu.
Kapının açılmasıyla ayakkabı almak için mağazaya giren kalabalık, yoğunluk oluşturdu. Normalde 70 ila 150 lira arasında satılan ayakkabılar, kısa sürede tükendi.
Mağaza yetkilisi Ramazan Koyunbakan, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon sonu nedeniyle vatandaşlar için bir kampanya düzenlediklerini söyledi.
İlginin beklediklerinin üzerinde olduğunu belirten Koyunbakan, "Yeni sezon ürünler geleceği için bu kampanyayı yaptık. Fiyatta 10 lira olduğu için çok yoğunluk oluştu. Normalde 150 liraya kadar sattığımız ayakkabıları 10 liradan satınca kısa sürede satıldı" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.