Bodrum'da fuhuş operasyonu

Bodrum'da fuhuş operasyonu
Muğla'nın Bodrum ilçesinde ev ve otellere düzenlenen operasyonda yabancı uyruklu 13 kadın ile bu kişilere zorla fuhuş yaptırdığı ileri sürülen şüpheli yakalandı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen operasyonda yabancı uyruklu 13 kadın ile bu kişilere zorla fuhuş yaptırdığı ileri sürülen şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Gümbet Mahallesi'nde Kırgizistan uyruklu B.D. isimli kadın, kendisine zorla fuhuş yaptırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.

İstihbaratı değerlendiren Bodrum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Gümbet Mahallesi'ndeki 4 ev ve iki otele eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 11'i Kırgız, biri Gürcistan, biri Özbekistan uyruklu 13 kadın ile bu kişilere zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen T.K. yakalandı.

Yabancı uyruklu kadınlar, Bodrum Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek, sınır dışı işlemleri için Yabancılar Şubesi ekiplerine teslim edildi.

Gözaltına alınan zanlının "fuhşa yer temin etmek" ve "fuhuş yaptırmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edileceği, olayla ilgili bir şüphelinin daha arandığı öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.