Bodrum'da Kayıp İş Adamının Cesedinin Bulunması

Bodrum'da Kayıp İş Adamının Cesedinin Bulunması
Kaybolduktan 9 gün sonra öldürüldüğü belirlenen iş adamı Ali Özdemir'in cenazesi İzmir'e gönderildi- Gözaltına alınan katil zanlısı ile eşi, kayınpederi ve baldızının sorgusu sürüyor

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaybolduktan 9 gün sonra öldürüldüğü ortaya çıkan iş adamı Ali Özdemir'in cenazesi, İzmir'e gönderildi.

Yakın arkadaşı Mustafa Ö'nün itirafıyla öldürüldüğü anlaşılan Ali Özdemir'in cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

Bodrum ilçesine getirilen Özdemir'in cenazesi, Bitez Adliye Camisi'nde kılınan namazın ardından defnedilmek üzere İzmir'in Kemalpaşa ilçesine götürüldü.

Özdemir'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan M.Ö, eşi T.Ö, kayınpederi A.S. ve baldızı K.S'nin ifade işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Mustafa Ö'nün kayınpederi A.S'nin ifadesinde cesedin ormanlık alana götürülmesinde damadına yardım ettiğini doğruladığı öğrenildi. Mustafa Ö'nün kayınvalidesi ile evine zaman zaman temizliğe gelen bir kişinin daha ifadesine başvuracağı belirtildi.

Bodrum'da 6 Ocak'ta kaybolan iş adamı Ali Özdemir'in cipi, Konacık Mahallesi'nde yol kenarında park edilmiş halde bulunmuş, AKUT ekipleri bölgede arama çalışması yapmıştı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.