Boğaziçi Üniversitesinin bilim bloğu yayına başladı

Boğaziçi Üniversitesinin bilim bloğu yayına başladı
İSTANBUL (AA) - Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinin çalışmalarının yer alacağı "https://bogazicindebilim.boun.edu.tr" bilim bloğu yayın hayatına...

İSTANBUL (AA) - Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinin çalışmalarının yer alacağı "https://bogazicindebilim.boun.edu.tr" bilim bloğu yayın hayatına başladı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, mecra, Boğaziçi Üniversitesi bünyesindeki araştırma projeleri ve bilimsel içerikli gelişmelerin nabzını tutarken, uluslararası etki yaratabilecek araştırma alanlarındaki gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmayı hedefliyor.

İçeriği Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal İletişim Ofisi tarafından hazırlanan ve üniversite hocalarının çalışmalarının yer alacağı blog, mühendislik bilimlerinden sosyal bilimlere farklı araştırma alanlarındaki güncel gelişmelere yer verirken, aynı zamanda akademik bir arşiv niteliği taşıyacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.