Boluspor-Kardemir Karabükspor maçına doğru

Boluspor-Kardemir Karabükspor maçına doğru
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin:- "Biz her iki ilin taraftarının bu karşılaşmayı kol kola ve bölge insanına yakışır bir şekilde izleyeceklerine inanıyoruz."

KARABÜK (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, PTT 1. Lig'de 3 Nisan Pazar günü oynanacak Boluspor-Kardemir Karabükspor maçını, her iki ilin taraftarının kol kola ve bölge insanına yakışır bir şekilde izleyeceklerine inandıklarını belirtti.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, çıkabilecek olayları engellemek adına Bolu İl Güvenlik Kurulunun Karabük'ten gelecek taraftarların kente alınmaması kararının geri çekilmesi için kentin yöneticileriyle görüştüğünü bildirdi.

Görüşmeler sonunda Bolu İl Güvenlik Kurulunun kararını geri çektiğini aktaran Şahin, şunları kaydetti:

"Bolu ilimiz bu aralar yaşadığımız terörle mücadele sürecinde hassas bir ilimiz oldu. Çünkü Bolu'da bulunan komando taburuna bağlı askerlerimiz terörle mücadele ederken, her iki takımın taraftarının hasmane bir durum sergilemeleri hoş olmayacaktır. Konunun bu yönü düşünülerek böyle bir karar alınmış ama biz her iki ilin taraftarının bu karşılaşmayı kol kola ve bölge insanına yakışır bir şekilde izleyeceklerine inanıyoruz. İçinde bulunduğumuz terörle mücadele sürecinde biz de şahsen gerek Karabük, gerekse Bolu taraftarının ülke insanımıza örnek olacak bir şekilde davranış sergileyeceklerine inanıyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.