Bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız

Bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Karaman İl Başkanlığı Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Son FETÖ'cü de hukuk önünde hesap verene kadar bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Karaman İl Başkanlığı Kongresi'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Son FETÖ'cü de hukuk önünde hesap verene kadar bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız." dedi.

"Suriye'de DEAŞ'a 'kaç', YPG'ye 'tut' diyen aynı merkezdir"

Rakka'nın DEAŞ'tan alınması amacıyla düzenlenen operasyona değinen Erdoğan, "Rakka tiyatrosu DEAŞ ile YPG'nin, bir madalyonun iki yüzü olduğunu artık inkarı mümkün olmayacak şekilde ortaya koymuştur. Suriye'de DEAŞ'a 'kaç', YPG'ye 'tut' diyen aynı merkezdir." ifadelerini kullandı. 

"Ya boyun eğeceğiz ya mücadele edeceğiz"

Türkiye'nin önünde iki yol olduğunu söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti: "Ya boyun eğeceğiz ya mücadele edeceğiz. Türkiye, ya paryalığa rıza gösterecek ya da bağımsızlığına sıkı sıkıya sarılacaktır. Biz, 40 yıllık siyasi hayatımızın her döneminde olduğu gibi bugün de mücadeleyi seçtik."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.