Bu Ot, Damar Hastalıklarına Bire Bir!

Bu Ot, Damar Hastalıklarına Bire Bir!
Dr. Ömer Coşkun, damar hastalıklarından çoban çökerten otu ile kurtulunabileceğini söyledi.

Dr. Ömer Coşkun, damar hastalıklarından çoban çökerten otu ile kurtulunabileceğini söyledi.
Damar tıkanıklığının günümüzde en sık görülen sağlık sorunlarından birisi olduğunun altını çizen Dr. Coşkun, “Hastalıkların birçok sebebi damar ve dolaşım bozukluğudur. Damarlarda kalınlaşma olabilir, şişme olabilir, iltihap olabilir ama dert ne olursa olsun çözüm elbette vardır.bugün dünyada Latince adıyla Tribulus Terrestris olarak bilinen, Türkçe adıyla çoban çökerten bitkisi damar sağlığı için harika bitkidir” dedi.
Dr. Ömer Coşkun, damar sistemine en faydalı bitkilerden birisinin çoban çökerten olduğunu kaydederek, “Damar tıkanıklığı ile baş başa kalan insanlar gönül rahatlığı içinde çoban çökerteni Sabah akşam ister çorbasına ekler, isterse bir tatlı kaşığı ölçüsünde kullanarak çay yapıp içebilir. Bu bitki sizin damarlarınızı açmakla birlikte sizin yürüme zorluğundan hareket kısıtlılığına kadar birçok alanda faydalı olabilir. Kullanmaya başladığınız günden 21 gün sonra vücudunuzda bir takım damarsal sorunlar ortadan kalkmaya başlar, 3 ay devam ettiğiniz takdirde birçok hastalığı bedeninizden atar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.