"Bu Takımla Ligde Güzel İşler Başarabiliriz"

"Bu Takımla Ligde Güzel İşler Başarabiliriz"
Afyon Belediyespor Basketbol Kulübü Başkanı Tamer Dişbudak:"Kadromuzun yeterli olduğunu düşünüyor, başarılı olacağımıza da inanıyorum*


AFYONKARAHİSAR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Afyon Belediyespor'un başkanı Tamer Dişbudak, kurdukları kadronun kendilerini başarıya taşıyacağına inandığını dile getirdi.

Bir otelde basın toplantısı düzenleyen ve ekim ayında başlayacak sezon öncesi çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Tamer Dişbudak, takımlarını daha iyi seviyelere çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Bütçeleri doğrultusunda iyi bir takım oluşturduklarını dile getiren Dişbudak, "Bu takımla ligde güzel işler başarabiliriz. Bu yıl maçlarımızı yeni salonumuzda oynayacağız. Oranın da bazı eksikleri var. Onları gidermeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Transfer çalışmaları hakkında konuyan Dişbudak, yabancı oyuncular Marcos Knight ve Jamelle Hagins'in bu sezon da kadroda yer alacağını aktararak, "Dört yerli, dört de yabancı oyuncu aldık. Bunlardan ikisi ilk defa Türkiye'de oynayacak. Biri ABD'li (Andrew White) ve ilk defa Avrupa'ya çıkıyor. Yine Litvanyalı (Edgaras Zelionis) bir oyuncu aldık ve o da ilk defa Türkiye'ye geliyor. Bu anlamda, kadromuzun yeterli olduğunu düşünüyor, başarılı olacağımıza da inanıyorum." ifadelerini kullandı.


- "Sezon öncesi bir kaç turnuvaya katılacağız"


Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ndeki fikstürlerinin kendilerini memnun ettiğini dile getiren Tamer Dişbudak, özel turnuvalara iştirak ederek sezona hazırlanacaklarını aktardı.

Sezonun ilk maçını Bahçeşehir Koleji ile yapacaklarını hatırlatan Dişbudak, "Galibiyetle başlamayı hedefliyoruz. Sezon öncesi birkaç turnuvaya katılacağız. Bunlardan ilki Antalya'da Glorya Cup olacak. Oraya katılan takımlarla 4 gün müsabakalarımız olacak." şeklinde konuştu.

Afyon Belediyespor taraftarlarına da çağrıda bulunan Dişbudak, takımlarına sürekli destek vermelerini istedi.

Basın toplantısında yer alan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Nadir Güzbey ise Afyon Belediyespor'la ilişkileri üst seviyelere taşımak istediklerini ve takıma desteklerinin yeni sezonda artarak devam edeceğini aktardı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.