Burdur'daki gaz zehirlenmesi

Burdur'daki gaz zehirlenmesi
Tefenni ilçesinde bir krom madeninde gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri ailelerine teslim edildi

ANTALYA (AA) - Burdur'un Tefenni ilçesindeki bir krom madeninde gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden mühendis Burhanettin Korkmaz (34) ile işçi Kudret Gökçe'nin (31) cenazeleri, ailelerine teslim edildi.

Cesetlerin otopsileri, Antalya Adli Tıp Kurumunda tamamlandı.

Cenazeler daha sonra ailelerine teslim edildi. Mühendis Korkmaz'ın cenazesinin Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, işçi Gökçe'nin cenazesinin ise Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan, Korkmaz ve Gökçe'yi kurtarmak için madene girerken düşerek yaralanan Ahmet Akboğa'nın tedavisinin ise Burdur Devlet Hastanesinde sürdürüldüğü ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

Tefenni ilçesine bağlı Camızdamı mevkisindeki bir krom madenine giren işçi Kudret Gökçe'nin geri dönmemesi üzerine mühendis Burhanettin Korkmaz da madene girmiş, ancak ikisi de gazdan zehirlenerek yaşamını yitirmişti. Gökçe ve Korkmaz'ı kurtarmak için madene girmek isteyen işçi Ahmet Akboğa ise düşerek yaralanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.