Bursa'da Mobilya İmalathanesindeki Cinayet

Bursa'da Mobilya İmalathanesindeki Cinayet
İnegöl ilçesinde işlenen cinayetin ardından bir kişinin daha yakalanmasıyla gözaltına alınan şüpheli sayısı 3'e yükseldi

BURSA (AA) - Bursa'nın İnegöl ilçesinde mobilya imalathanesinde işlenen cinayetle ilgili bir şüpheli daha gözaltına alındı.

Ağaç İşleri Sanayi 8. Sokak'ta Yavuz Candar'ın öldürülmesiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında K.A. ve M.G'den sonra bir kişi daha yakalandı.

Emniyette işlemleri süren şüpheliler, sağlık kontrolleri için İnegöl Devlet Hastanesine getirildi. K.A'nın, hastane çıkışında bir gazetecinin "Neden yaptınız?" sorusuna, "Zevkten." yanıtını vermesi dikkati çekti.

Polis ekiplerince yeniden İnegöl Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlıların, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Ağaç İşleri Sanayi 8. Sokak'taki mobilya imalathanesinde, iki gün önce kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurulan ve ağır yaralanan Yavuz Candar, kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olayın ardından polis ekipleri K.A. ve M.G'yi gözaltına almıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.