Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2. Lig'e yükselmesi

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2. Lig'e yükselmesi
- Erzurum ekibinin, Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Tire 1922'yi 1-0 mağlup ederek, ligin bitimine 1 hafta kala Spor Toto 2. Lig'e yükselmeyi garantilemesi, kentte sevinçle karşılandı- Kulüp başkanı Demirhan:"Çalıştık, inandık ve çok mücadele etti


ERZURUM (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta deplasmanda Tire 1922'yi 1-0 mağlup eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un, bitime 1 hafta kala Spor Toto 2. Lig'e yükselmeyi garantilemesi, Erzurumluları sevince boğdu.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un, son hafta öncesinde ligi lider bitirerek 2. Lig'e yükselmesi, Erzurumlu taraftarları sokağa döktü. Takımlarının bir üst lige yükselmesinin sevincini yaşayan Erzurumlular, araçlarıyla kentte konvoy oluşturarak, açtıkları takım bayraklarıyla şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Kenttin en işlek yerlerinden Cumhuriyet Caddesi'nde sevinç gösterisinde bulunan taraftarlar, yaktıkları meşalelerle takımlarının şampiyonluğunu kutlayarak, gönüllerince eğlendi.

Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı kutlamalarda, sevinç gösterilerinin ardından taraftarlar olaysız dağıldı.


- "Çok çalıştık, mücadele ettik ve inandık"


Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak çok çalışarak mücadele ettiklerini söyledi.

Erzurum halkına takımı hak ettiği yere getireceklerine dair söz verdiklerini hatırlatan Demirhan, şöyle konuştu:

"Çalıştık, inandık ve çok mücadele ettik. 'Erzurum'u hak ettiği yere getireceğiz.' diye söz verdik. Takım, teknik direktör, sporcular, taraftar bu sözümüzü yerine getirmek için bize yardımcı oldu. Hep birlikte şampiyon olduk. Hedefimiz, üst liglerde mücadele etmek. Erzurum hak ettiği, istediği yerde değil. Şehrin birlik içerisinde olması lazım. Asıl şimdi kenetlenmemiz lazım. Taraftarımız muhteşem. En güzel şey taraftar. Bugün de taraftarımızla gurur duydum. Otobüsle İzmir'e gelen taraftarları uçakla Erzurum'a geri getiriyoruz. Onlar her şeyin en güzelini hak diyor. Bu da onlara hediyemiz olsun."

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2. Lig'e yükselmesi

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2. Lig'e yükselmesi

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.