Büyükşehir'den iki ilçenin mahallelerini birbirine bağlayacak yatırım

Büyükşehir'den iki ilçenin mahallelerini birbirine bağlayacak yatırım
Konya’nın bütün ilçelerinde mahalle yolu yatırımları gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediyesi, Altınekin ilçesi Ayışığı Mahallesi ile Cihanbeyli ilçesi Hodoğlu Mahallesi’ne birbirine bağlayan 12 kilometrelik yolda çalışma yapıyor. 

Konya Büyükşehir Belediyesi, sorumluluğunda bulunan mahalle yollarında kaliteyi yükseltme çalışmalarına devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile 31 ilçe ve mahalleye dönüşen eski köy ve beldelerde asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirterek, mahalle yollarının genişletilerek altyapı ve malzeme kalitelerinin artırıldığını, yol standartlarının yükseldiğini söyledi. İlçe merkezlerindeki ana cadde çalışmalarının yanında mahalle yollarındaki çalışmaların da bu yıl artarak devam edeceğini kaydeden Başkan Akyürek, Altınekin ilçesi Ayışığı Mahallesi ile Cihanbeyli ilçesi Hodoğlu Mahallesi’ne birbirine bağlayan hatta alt temel malzeme serimi çalışması yapıldığını dile getirdi.
Başkan Akyürek, çalışmaların tamamlanması ile kısa süre sonra asfalt çalışmalarına başlanacak 12 kilometrelik hattın yapımının 1 milyon 500 bin liraya mal olacağını söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.