Çağlar Söyüncü Freiburg'la anlaştı

Çağlar Söyüncü Freiburg'la anlaştı
PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun genç oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün Almanya Bundesliga'ya yükselen Freiburg'la anlaştığı bildirildi

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun genç oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün Almanya Bundesliga'ya yükselen Freiburg'la anlaştığı bildirildi.

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, yaptığı açıklamada, Çağlar Söyüncü'nün transferi için Freiburg'la daha önce anlaştıklarını hatırlattı. Çağlar'ın da Alman ekibiyle görüşmelerinin dün gece olumlu sonuçlandığını kaydeden Özkan, "Çağlar önümüzdeki günlerde Almanya'ya gidip, sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak." dedi.

2013-2014'te Altınordu'nun pilot takımı Gümüşordu'da Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Çağlar Söyüncü, geçen yıl ve bu sezon Altınordu ile PTT 1. Lig'de 34 maça çıktı. Çağlar Söyüncü A Milli Futbol Takımı'nın 24 Mart 2016'da İsveç'le oynadığı maçta ilk kez A Milli Takım formasını giydi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.