ÇALIK: "BİZ, VEDA DEĞİL VEFA PARTİSİYİZ"

ÇALIK: "BİZ, VEDA DEĞİL VEFA PARTİSİYİZ"
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, muhalefet partilerine seslenerek, ‘AK Partiyi örnek alın’ dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, muhalefet partilerine seslenerek, ‘AK Partiyi örnek alın’ dedi.
Malatya’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, bazı ziyaretlerde bulundu. Yeşilyurt İlçe teşkilatını ziyaret eden Çalık, yeni ilçe başkanı Muhammet Emin Yalçınkaya’ya ’hayırlı olsun’ dedi. Ziyarete, AK Parti İl Başkanı Bület Tüfenkçi de katıldı. İlçe binasında coşkuyla karşılanan Çalık, ana muhalefet partisine yüklendi. Çok sayıda Ak Partilinin katıldığı ziyaretten Öznur Çalık vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm aradı.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çalık, muhalefet partilerinin kendilerini izlemesini ve örnek almasını istedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, konuşmasına şöyle devam etti. “AK Parti veda partisi değil vefa partisidir. Önemli göstergesi, Malatya’dan Muhammet Yalçınkaya oldu. Herkes şunu bilmeli muhalefet partileri de, Ak Parti’yi örnek almalı. Ak Parti bir ekoldür, okuldur ve Ak Parti veda değil vefa partisidir. Bizim İl Başkanlarımıza, teşkilatlar olarak nasıl sahip çıktığımızı tüm Türkiye biliyor. Malatya teşkilatı il başkanlarının seçimlerle geldikten sonra yeniden hem ülkeyi hem de milleti temsil etmek adına yerel ve genel seçimlerde temsil kabiliyetini milletten alıyor. Ya meclis ya da belediye başkanlıklarında göreve devam ediyor. Bu bir okul diğer muhalefet partileri özellikle ana muhalefet partisinin İl Başkanları ve diğer siyasi partilerin İl Başkanları Ak Partiyi kendilerine emsal gösteriyor. Siz teşkilatınıza ve İl Başkanlarınıza nasıl sahip çıkıyorsunuz diye. Öğrenecek çok şey var.”
Çalık, Yeşilyurt’un nüfusa kayıt olduğu yer olduğunu belirterek "Battalgazi’de ikamet ettiğim yer. Bu yarışta ben çok merak ediyorum hangisi daha çok oy alacak diye. Takip edeceğim kim daha çok oy alacak. İnşallah Malatya 2015 seçimlerinde en yüksek oylardan birini alır, ilk 3’de görülür” dedi.
Yeşilyurt ilçe başkanı Muhammet Emin Yalçınkaya da, Çalık’a teşekkürlerini sunarak “14 Aralık’ta gerçekleştirmiş olduğumuz kongremizden sonra kurulan yeni yönetime hayırlı olsun demek için sayın Genel Başkan Yardımcım ve İl Başkanım buradalar. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Yeşilyurt teşkilatı olarak ’hoşgeldiniz’ diyoruz” ifadelerini kullandı.
Malatya Ak Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de, Yeşilyurt İlçe başkanını ziyaret için Genel Başkan Yardımcısıyla beraber geldiklerini belirterek şunları söyledi: "Yeşilyurt ilçe teşkilatı kurulduğundan bu yana çok başarılı işlere imza attı. Sürekli çıtayı yükseklerde tutan bir teşkilatımız. Bu dönemde sorumlukları büyük, yeni göreve gelen arkadaşlarımızın sorumlulukları çok büyük. Çünkü arkalarında çok büyük bir teşkilat vardı. İnşallah onunda üzerine koyarak yüzde 61 oy oranından yüzde 75 oy oranına çıkaracaklarına inanıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.