Çanakkale Belediyespor, İstanbul'dan Mutlu Döndü

Çanakkale Belediyespor, İstanbul'dan Mutlu Döndü
Antrenör Özdurak: "Beşiktaş maçında kazanmamız hem takım hem de kent için iyi bir moral oldu"

 Voleybol Bayanlar 1. Ligi'nin ilk karşılaşmasında Beşiktaş'ı 3-1 mağlup eden Çanakkale Belediyespor, İstanbul deplasmanından mutlu döndü.

Antrenör Üzeyir Özdurak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor bir deplasman maçında mücadele edeceklerinin bilincinde olduklarını, ancak forma giyen tüm oyuncuların üstün performansı sonucu maçtan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Takımda 13 yeni oyuncu ve yeni bir teknik heyet bulunduğunu anlatan Özdurak, "Ama burada iyiye giden bir ortam var. Bize de sadece bunu geliştirmek kalıyor. Beşiktaş maçında kazanmamız hem takım hem de kent için iyi bir moral oldu" dedi.

Özdurak, Çanakkale'de oynayacakları Nilüfer Belediyespor ile Sarıyer Belediyespor maçlarının kendileri için çok önemli olduğuna işaret ederek, "Evimizde oynayacağımız bu iki maçı da hayırlısıyla galip bitirebilirsek epey yol katetmiş olacağız. İlk maçın stresini üzerimizden attık. Şimdi kendi sahamızda oynayacağımız maçların stresi olabilir. Bu stresten dolayı oyuncular inanılmaz hatalar yapabiliyor. Ama bunlar normal şeyler. Yavaş yavaş bazı şeyleri aşarak daha iyi yerlere geleceğiz" diye konuştu.

Beşiktaş karşısındaki galibiyeti "ekstra iş" olarak değerlendiren Özdurak, ligin uzun bir maraton olduğunu, bu maçta kazandıkları puanı ilerleyen dönemde kaybettiklerinin yerine kullanabileceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.