Çanakkale'de "trafik yavaşlatma" eylemi

Çanakkale'de "trafik yavaşlatma" eylemi
Ayvacık ilçesindeki Assos Kavşağı'nda eylem yapan grup, bölgedeki trafik kazalarına dikkati çekerek, önlem alınmasını istedi

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde bir grup, Assos Kavşağı'nda meydana gelen kazalara dikkati çekmek amacıyla "trafik yavaşlatma" eylemi yaptı.

Bir grup ilçe sakini, geçen hafta 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin ağır yaralandığı trafik kazasının yaşandığı Çevre Yolu'ndaki Assos Kavşağı'nda toplandı.

Bölgede alınan önlemlerin yetersiz olduğunu öne süren gruptakiler, "trafik yavaşlatma" eylemi yaptı. Yolda yavaş seyreden sürücülere çikolata ikram eden eylemciler, onları trafikte daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Grup adına gazetecilere açıklama yapan Halil Kocaman, kavşakta çoğunlukla yaz mevsiminde onlarca kaza yaşandığını söyledi.

Kocaman, "Buraya trafik ışığı istiyoruz. Kavşakta kaza olduğu zaman hepimiz üzülüyoruz. Kazalarda ölen ve yaralananlar oluyor. Önümüzde yaz sezonu var. Bu dönemde araç geçişleri daha fazla oluyor ve kaza olasılığı da artıyor." diye konuştu.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Çanakkale'de "trafik yavaşlatma" eylemi

Çanakkale'de "trafik yavaşlatma" eylemi

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.