Çankırı Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Çankırı Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 12 yıllık belediye başkanlığı döneminde araç sayısını 123 artırarak 146'ya çıkardığını...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 12 yıllık belediye başkanlığı döneminde araç sayısını 123 artırarak 146'ya çıkardığını kaydetti.

Dinç, yaptığı yazılı açıklamada, belediyeye 2 tane 29+1 kişilik midibüs alındığını ifade etti.

Midibüslerin 30 koltuk kapasitesi ve geniş iç hacmi ile orta ve uzun mesafeli yolculuklar için vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceğini belirten Dinç, şunları kaydetti:

"Yüksek performanslı klima özelliklerine sahip olan araçlar, yaz aylarının gelmesi ile vatandaşların rahat bir yolculuk yapmalarını sağlayacak. Ulaşım hizmetleri için kullandığımız daha önceki araçlarımız hem deforme olmuştu hem de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap veremeyecek hale gelmişti. Aldığımız bu iki yeni midibüsle hizmetlerimiz daha güvenli ve kaliteli hale gelecek. Hizmetlerin en iyilerine layık olan vatandaşlarımız için çalışmalarımız tüm hızla devam edecek."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.