Çankırı'da yangın

Çankırı'da yangın
Yangın nedeniyle iş hanında mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı, dumandan etkilenen itfaiye görevlisi hastaneye kaldırıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da meydana gelen yangında apartmanda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı, bir itfaiye görevlisi de dumandan etkilendi.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Bulvarı'ndaki bir iş hanının birinci katında faaliyet gösteren diş protez atölyesinde yangın çıktı. İş yerinden dumanlar yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine Çankırı Belediyesi itfaiye ekipleri bölgeye geldi.

Dumanla kaplanan iş hanının üç ve dördüncü katlarında mahsur kalan 3 kişi, itfaiye ekiplerince merdivenle kurtarıldı. Yangın söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen itfaiye görevlisi Muhammer Avcı da Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangın, ekiplerin çalışması ile tamamen söndürüldü.

Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürü Ahmet Semerci, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangın anında iş yerinde kimsenin bulunmadığını belirtti.

İçeride yanıcı maddeler olduğu için yangının büyüyerek bina boşluğuna yayıldığını anlatan Semerci, "Mahsur kalan 3 kişiyi merdivenle indirdik. İtfaiye ve 112 acil servisteki arkadaşlarımız, duruma müdahale etti. Bir arkadaşımız da dumandan etkilendi, hastanede kontrolleri yapılıyor. Hayati tehlikesi bulunmuyor." ifadelerini kullandı.

Semerci, yangının sigaradan çıktığını belirlediklerini dile getirerek "İş yeri çalışanı istirahat ederken sigarasının ateşi, kanepeye düşmüş. Daha sonra noterde işi olduğu için dışarıya çıkmış. Yangının sebebi bu." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.