Casper'dan Sömestir Açılımı

Casper'dan Sömestir Açılımı
Bilgisayar markası Casper, ara dönem tatiline çıkan öğrencilerin farklı ihtiyaçlarına uygun alternatifler sunuyor

İSTANBUL (AA) - Bilgisayar markası Casper, sömestir tatiline çıkan öğrencilerin farklı ihtiyaçlarına uygun alternatifler sunuyor.

Casper'dan yapılan açıklamaya göre, markanın ilköğretimden yükseköğretime kadar öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabilen dizüstü ve masaüstü modelleri bulunuyor.

Casper'da taşınabilir, hafif ve güçlü modellerden, yüksek işlemci gücü isteyen modellere kadar her beklenti ve ihtiyaca uygun bilgisayar ve tabletler yer alıyor.


- Oyun tutkunlarına Excalibur serisi


Yeni nesil güçlü işlemci ve ekran kartlarıyla dizüstü bilgisayarlar oyun oynama fonksiyonlarının yanı sıra, performans gerektiren grafik programlarının kullanımına imkan tanıyor. Excalibur dizüstü serileri, zarif tasarımlarının yanı sıra, Nvidia GeForce GTX 1060 ve GTX 1050 ve i7 HQ işlemcilerden güç alıyor. Excalibur serilerinde performans gerektiren programları kullananların ihtiyaçlarını karşılayacak özellikler bulunuyor.


- Nirvana masaüstü bilgisayar


İlk kez kendine ait bilgisayarlara sahip olma döneminde ve yaşı dolayısıyla fazla mobil olamayan ilköğretim öğrencileri için genellikle masaüstü bilgisayarlar tercih ediliyor. Nirvana masaüstü bilgisayarların yüksek performans sunan işlemcisi ile öğrenciler bilgi kaynaklarına ulaşarak araştırma, ders çalışma, ödevlerini yapma, okulları ile ilgili son duyuruları öğrenme ve ortaklaşa ödevlerini yapabilme hatta internet üzerinden deneme sınavlarına girebilme imkanlarına sahip oluyor.

Nirvana masaüstünün paylaşımsız ekran kartı modelleri sayesinde ise öğrenciler animasyon ve video içeriklerini rahatlıkla izleyebiliyor.


- Nirvana F serisi


Mobilite imkanlarını artırdığı için dizüstü bilgisayarlar tercih sebepleri olurken, Casper'ın, araştırma şirketi Kalita ile öğrenciler arasında yaptığı araştırmaya göre dizüstü bilgisayarlarda pratiklik ve taşınabilirlik, ürün ile ilişkilendirilen birincil kavramlar oluyor.

Aynı araştırmaya göre erkek öğrenciler işletim sistemi ve performans gibi özelliklere öncelik verirken, kız öğrenciler için hafif ve taşınabilirliğe önem veriyor.

Nirvana F750'nin Intel 8. nesil işlemcisi, son teknoloji ve NVIDIA GeForce MX 150 GDDR5 ekran kartı ile performans arayan öğrencilerin istediklerini sağlarken, metal kasası mobil durumlarda üst düzey koruma ve dayanıklılık sağlıyor.

Nirvana F300 ise 16,88 milimetre incelik, 1,3 kilogram hafifliği ve 3960 mAh'lık uzun pil ömrü ile her yere taşınabilir ve tek bir şarj ile saatler boyu kullanılabiliyor.

Casper'da her ihtiyaca uygun geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat avantajı, ana ve bölge servislerindeki 1 saatte teslim servis hizmeti bulunuyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.