Çavuşoğlu'ndan Somali'ye Başsağlığı

Çavuşoğlu'ndan Somali'ye Başsağlığı
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu:- "Somali'nin yaralarının sarılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ne gerekiyorsa yapacağız"

ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Somali'nin yaralarının sarılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Somali'de düzenlenen terör saldırısını tekrar şiddetle kınadığını ifade ederek Somali hükümetiyle halkına başsağlığı diledi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Somali'nin yaralarının sarılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ne gerekiyorsa yapacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Somali'deki terör saldırısına ilişkin, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla bir askeri ambulans uçağı tıbbi yardım götürmek ve yaralıları Türkiye'ye getirmek için bugün yola çıkıyor." demişti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.