Çelik: 'Şehit polisimize Allah'tan rahmet diliyorum'

Çelik: 'Şehit polisimize Allah'tan rahmet diliyorum'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi silahlı saldırıya uğradı, Allah'a şükür yara almadan kurtuldu. Bu saldırıyı lanetliyoruz.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi silahlı saldırıya uğradı, Allah'a şükür yara almadan kurtuldu. Şimdi Belediye Başkanımızla ve Şanlıurfa Valimizle konuştum. Belediye Başkanımıza geçmiş olsun diyoruz. Bu saldırıyı lanetliyoruz. Gerçekleşen saldırı sonrası güvenlik güçlerimiz saldırganları yakalamak için üstün gayret sarf ediyor. Bu lanetli saldırı ve benzerleri halkın temsilcilerini ve sadece halk için çalışanları engellenmeye dönüktür. Ama amacına ulaşamaz. Belediye Başkanımıza ve tüm Urfa halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini paylaştı.

Adana’da teröristlerin polis memurlarına karşı gerçekleştirdiği silahlı saldırıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Çelik, “Adana'da şehit olan polisimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı polisimize şifa diliyorum. Bu hain saldırılara karşı hepimiz daha güçlü bir beraber olarak cevap vereceğiz. Birbirimize daha çok kenetlendikçe, bu saldırılarla hedeflenenler amacına asla ulaşamayacak” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.