Çelikkayalar 16. Şubesini Açtı

Çelikkayalar 16. Şubesini Açtı
Alışveriş sektöründe Konya’ya yön veren, her geçen gün isminden daha sık söz ettiren Çelikkayalar Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, 16. Şubesini Şeker- Tekke Mahallesine açarak hizmet vermeye başladı.

Şeker-Tekke Mahallesinde hizmet verecek olan Çelikkayalar Alışveriş ve Yaşam Merkezleri iç dış düzenlemelerin ardından kesilen kurdele ve yapılan duayla birlikte hizmete girdi. Açılış törenine; AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, İş-Kur Konya İl Müdürü Emrah Keleş, Helvacızade Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Çelikkayalar Alışveriş ve Yaşam Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, Çelikkayalar Alışveriş ve Yaşam Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kaya, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Çelikkayalar Alışveriş ve Yaşam Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, “Bu Şehrin Markasıyız Sloganıyla” yola çıktıklarını, bu doğrultu da çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

EN GÜZEL HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Kaya, Çelikkaya Alışveriş Merkezlerinin yeni şubeyle birlikte 700 kişiye istihdam sağladığını belirterek, “Hem Türkiye ekonomisine hem de Konya ekonomisine katkı sağlıyoruz. Konya markalarımızın daha da büyümesi daha da güçlenmesi gurur verici. İnşallah çıktığımız yolda her zaman vatandaşın yanında her zaman en güzel hizmeti vermek için çalışacağız” dedi.

YEREL ÜRETİMCİ FİRMALARA DESTEK VERİYORUZ

Çelikkayalar Alışveriş ve Yaşam Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kaya ise, “1991 yılından itibaren Çelikkayalar olarak Konya’da faaliyet göstermekteyiz. 16. şubeyi açmış bulunmaktayız. Yerel üretici firmalara destek veriyoruz. Hem biz kazanıyoruz hem yerel yöneticiler kazanıyor hem de vatandaşlar kazanıyor. İnşallah yeni şube hayırlara vesile olur” diye konuştu.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da, Çelikkayalar Şeker- Tekke şubesinin Konya’ya hayırlı olması temennisinde bulunarak, emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmanın ardından yapılan duayla birlikte açılış gerçekleştirildi.

Haber: Uğur Sarı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.