Chp Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ardahan'da

Chp Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ardahan'da
Yılmaz:- "El Bab'tan gelen haberler yüreğimizi dağlıyor. Bizi yaktı ve Hükumet sessiz. Biz bir an önce bir açıklama bekleriz. Bunlara en sert şekilde cevap verilmesini isteriz"

ARDAHAN (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, "El Bab'tan gelen haberler yüreğimizi dağlıyor. Bizi yaktı ve Hükumet sessiz. Biz bir an önce bir açıklama bekleriz. Bunlara en sert şekilde cevap verilmesini isteriz." dedi.

CHP il yönetimi, ihtiyaç sahibi çocuklara giysi yardımını öngören "Ardahan'da Çocuklar Üşümesin" kampanyası düzenledi.

Yılmaz, burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Terörün Türkiye'yi esir almaya çalıştığını belirten Yılmaz Suriye'den şehit haberlerini derin üzüntü ile aldıklarını ifade etti.

Yılmaz, şöyle devam etti:

"El Bab'tan gelen haberler yüreğimizi dağlıyor. Bizi yaktı ve Hükumet sessiz. Biz bir an önce bir açıklama bekleriz. Bunlara en sert şekilde cevap verilmesini isteriz. Hiç kimse bizim Mehmetçiğimize böyle davranamaz. Bizim Mehmetçiğimiz, bu alçakların, insanlıktan çıkmış bu terör alçaklarının kesinlikle bu tür bir muamelesine razı olamaz ve maruz kalamaz. Yöneticilerin bunu da bilmesi gerekir. Bu alçaklara en sert şekilde cevap verilmesi ve onların oradan kazınmasını isteriz. Her türlü desteği de veririz. Hükümetin bu cihatçı gruplarla ilişkilerinde daha sert davranmasını, Türkiye'deki bu olayları ciddiye almasını isteriz. Bu acil bir konudur. Hükumetin gündeminde olması gerekir."

Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini vurgulayan Yılmaz, sorumluluk duygusu ile hareket edilmesini istedi.

Yılmaz, "Türkiye şu anda içinden geçtiği durum, son derece kritik ve zor bir durum. Olabildiğince sorumlu davranmaya, bir lafı söylerken 40 defa boğazımızdaki düğümleri kontrol etmeye çalışıyoruz. Her ağzımıza gelen lafı söylememeye çalışıyoruz. Muhalefette olsak da, sırf muhalefet anlayışıyla hareket etmiyoruz. Ama, gerçekler de var. Gerçekleri de konuşmak lazım." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.