Çiçek Bahçesi ve Macera Kulesi tanıtıldı

Çiçek Bahçesi ve Macera Kulesi tanıtıldı
Selçuklu Belediyesi tarafından Kelebekler Vadisi Parkı’na kazandırılan 'Selçuklu Çiçek Bahçesi' ve 'Macera Kulesi'nin tanıtımı Başkan Uğur İbrahim Altay tarafından yapıldı

  Selçuklu  Belediyesi tarafından Kelebekler Vadisi Parkı’na kazandırılan 'Selçuklu Çiçek Bahçesi' ve 'Macera Kulesi’nin tanıtımı gerçekleştirildi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, basın mensuplarıyla birlikte bahçeleri gezerek tanıtımını yaptı, ziyaretçilerle birlikte fotoğraf çektirdi. Selçuklu Çiçek Bahçesi'nde açıklama yapan Belediye Başkanı Altay, “Kelebekler Vadisi Parkı 385 bin metrekarelik alanıyla 54 futbol sahası büyüklüğünde Konya’nın en büyük parkı. İçerisinde kelebeklerin serbest uçuş yapabildiği tropikal kelebek bahçesinin bulunduğu, bununla birlikte 185 bin metrekare yeşil alanın, kamelyaların, spor alanlarının bulunduğu büyük bir park ve Konya’nın cazibe merkezidir” dedi. Selçuklu Çiçek Bahçesi’nin de Konya’ya gelen ziyaretçiler için önemli bir ziyaret alanı oluşturduğunu söyleyen Başkan Altay, “Burada 9 farklı türden 250 bin çiçek var. Haftanın altı günü, Pazartesi hariç saat 12.00 ve 20.00 arasında ziyarete açık. Özellikle fotoğrafçıların ve doğa severlerin çok ziyaret ettiği bir alan oluşturduk” ifadelerini kullandı.

"Kelebekler Vadisi Parkı şehrin en önemli cazibe merkezlerinden"
Kelebekler Vadisi Parkı'nın şehrin en önemli cazibe merkezlerinden biri olduğunun altını çizen Başkan Altay, “Doğanın tüm renklerini burada görebiliyorsunuz. Çiçeklerin o güzelliğini hep birlikte görmüş olduk. Ayrıca Macera Kulesi de Konya’da ilk. İki tane kuleden oluşuyor. 15 metre yüksekliğinde 250 metrelik bir ziplinenin yapıldığı, diğeri de 18 parkurdan oluşan bir denge kulesi. Bu arada çocuklarımızı da unutmadık. 13 metre yüksekliğinde Macera Kulesi de Konya’da ilk defa uygulanan 4 yaşından itibaren çocukların eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir alan. Tüm bunlarla birlikte Kelebekler Vadisi Parkı Konya’ya gelen ziyaretçiler ve Konyalıların cazibe merkezi. Özellikle uzun bayram tatilinde hem Konyalı hemşehrilerimizi, hem de Konya’ya gelen ziyaretçileri buraya bekliyoruz. ‘Tropikal Kelebek Bahçesi’, ‘Çiçek Bahçesi’, ‘Macera Kulesi’, kafeteryaları ve restoranlarıyla burası şehrin cazibe merkezidir” diye konuştu.

"Selçuklu Belediyesi olarak çalışmaya devam ediyoruz"
Selçuklu Belediye Başkanı Altay, paralel yapıyla ilgili bir soru üzerine, "Bizim gündemimiz bu değil, çalışıyoruz hizmet üretiyoruz. Selçuklu Belediyesi ve şahsım olarak her zaman bu yapıyla mücadele ettik. Bazı kişiler, gruplar bir operasyon yürütüyorlar. Siyaseti yeniden dizayn etmeye çalışıyorlar. Buna da kimsenin gücü yetmez. Selçuklu Belediyesi olarak çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.
Başkan Altay ve beraberindekiler açıklamanın ardından ‘Tropikal Kelebek Bahçesi’ni de ziyaret etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.