Çubuk'da judo takımı

Çubuk'da judo takımı
ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü judo takımı kurdu.Belediyeden yapılan açıklamada, belediye bünyesinde amatör spora katkı amacıyla...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü judo takımı kurdu.

Belediyeden yapılan açıklamada, belediye bünyesinde amatör spora katkı amacıyla daha önce okçuluk, güreş, voleybol ve basketbol takımı kurulduğu belirtildi.

70 öğrencinin kayıt yaptırdığı takımın başına ulusal ve uluslararası alanda birçok başarısı bulunan milli antrenör Ahmet Koçyiğit getirildi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, olimpik sporlara önem verdiklerini belirterek "Yetiştireceğimiz sporcularla ülkemize ve Çubuk’a uluslararası alanda birçok madalya kazandırmak istiyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda kurduğumuz takımların yanında judoyu da branşlarımızın arasına kattık. Judo takımımız inşallah çok yakın bir gelecekte önemli başarılar elde edecektir." dedi.

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Arıöz ise, geleceğin olimpiyat şampiyonlarını Çubuk’tan çıkarmak istediklerini söyledi.

Atrenör Ahmet Koçyiğit de, gençlerin judoya büyük ilgi gösterdiğine işaret ederek, "Bu gençlerimizi profesyonel spor hayatına kazandırarak, inşallah uluslararası arenada başarılar kazandıracağız. Bize verilen destekle Çubuk'un adını dünyaya duyuracağız inşallah." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.