Çubuk'ta eğitim konferansı

Çubuk'ta eğitim konferansı
ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde "Değişen Zamanda Değişmeyen Sorumluluk" konulu konferans düzenlendi. Çubuk Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde "Değişen Zamanda Değişmeyen Sorumluluk" konulu konferans düzenlendi.

Çubuk Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün desteğiyle, Şehir ve Medeniyet Derneği tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda düzenlenen konferansa, Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cüneyt Küpeli, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Konferansta konuşan eğitimci-yazar Ramazan Kayan, Afrika ülkesinde Sierra Leone‎ Cumhuriyetinde yaşananlarla ilgili anılarını paylaştı.

Sierra Leone’da imkansızlıklar ve engellemeler karşısında yürütülen İslami çalışmaları vurgulayan Kayan, Sierra Leone'de inanan insanlar ile Türkiye'deki inanan insanların çalışmalarını kıyasladı.

Kayan, konuşmasının ardından kitaplarını imzaladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.