Çubuk’ta huzurevi sakinlerine konser

Çubuk’ta huzurevi sakinlerine konser
Çubuk Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği Korosu, Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde konser verdi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çubuk Belediyesi Türk Halk ve Sanat Müziği Korosu ilk konserini Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde verdi.

Huzurevinin çok amaçlı salonunda gerçekleşen konser öncesi konuşan Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeki Metin, her meslekten ve yaştan vatandaşların bir araya gelerek oluşturulan koronun ilk konserini huzurevi sakinlerine vermesinin mutluluğu içinde olduklarını belirtti.

"Bir gün hepimiz yaşlanacağız" diyen Metin, şöyle dedi:

"Biz, koromuzun ilk konserini hayatımızdaki en tecrübeli büyüklerimize verdik. Onların beğenmesi veya beğenmemesi bize yol gösterecektir. Ayrıca belediye olarak, yaşlılarımıza sosyal ve kültürel alanda elimizden gelen katkıyı vermeye çalışıyoruz. Onların yaşanan tüm stres ve düşünceden uzak hoşça bir vakit geçirmelerine olanak sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün insanlardan dileğim büyüklerimizi yalnız bırakmayalım."

Cengiz Taşkent şefliğinde verilen konserde, solistler Elif Tuna, Gökhan Kaya, Gülay Aksu, Zekayi Erkan ve Hayati Kocademirci eserler seslendirdi.

Konserin sonunda Başkan Yardımcısı Metin, programa katılanlara ‘Anneler Günü’ hediyesi verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.