Çubuk'ta Kar

Çubuk'ta Kar
ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çubuk ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yolların kapanmaması için...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çubuk ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yolların kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede öğle saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Özellikle ilçeye bağlı Yukarı Çavundur, Uluağaç, Yıldırım Elveren, Yıldırım Aydoğan, Kızılören, Avcıova, Yeşilkent, Kışlacık, Yaylak, Hacılar, Okuçular, Dalyasan, Dağkalfat ve Çat Okçular mahalleleri ile Karagöl'de kar yağışı etkili oluyor.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Çubuk şubesi ekipleri, söz konusu bölgelerde yolların açık kalması için kar küreme ve tuzlama çalışması yürüttü.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Çubuk Şube Müdürü Cengiz Özaydın, ekiplerin yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirtti.

Kar yağışının devam ettiğini ifade eden Özaydın, şunları kaydetti:

"Ekiplerimiz bölgede teyakkuz durumunda. Kar yağışının etkili olduğu bölgede 8 personel, 2 greyder, 2 kar küreme ve tuzlama ekibimizle yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda kar kalınlığı bazı yerlerde 8, bazı yerlerde de 20 santimetreyi buluyor. Acil müdahale ekiplerimiz, vardiyalı çalışmalarını sürdürüyor. Amacımız bölgede yolların kapanmasını engellemek."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.